Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: Výběr provozovatele moderního stravovacího zařízení v prostorách UHK - na objektu OSV
Druh veřejné zakázky: Služby
Stručný popis předmětu: V současné době je v rámci kampusu UHK na budově OSV (Objekt společné výuky) na adrese Hradecká 1227, 500 03 Hradec Králové k dispozici prostor pro provozování bufetu.
Zadavatel má záměr zajistit v těchto prostorech provozování prostor vymezených přílohou č. 02 (dále jen „Zařízení“) tak, že toto Zařízení pronajme Koncesionáři, který je bude provozovat na vlastní odpovědnost, náklady a riziko a v rámci provozování Zařízení bude zajišťovat provoz tohoto stravovacího zařízení tak, aby byly zajištěny stravovací a občerstvovací služby nejen pro studenty UHK, resp. pro všechny klienty Zařízení (dále jen „Služby“). Bude rovněž Zařízení udržovat v provozuschopném stavu, aby splňovalo veškeré zákonné požadavky a technické normy vyžadované pro tuto oblast Služeb.

Koncesní smlouva na bude uzavřena s vítězným uchazečem této soutěže na dobu max. 20 let s předpokládanou účinností od cca jara 2022; více viz návrh koncesní smlouvy, příloha č. 04 této výzvy.

Prohlídka místa plnění je stanovena na 19. 07. 2021 od 13:00 hodin na adrese bufetu. Před prohlídkou bude zájemce zapsán do prezenční listiny, kde uvede své jméno a společnost, kterou zastupuje. Případné dotazy a odpovědi budou sepsány a následně zpřístupněny všem uchazečům soutěže.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.uhk.cz)
nebo
- v listinné formě na adresu:
Univerzita Hradec Králové
Oddělení veřejných zakázek
(Ing. Jaromír Hejl)
Rokitanského 62
500 03 Hradec Králové
Nabídky musí být podány v řádně uzavřené obálce s výrazným označením:
NEOTVÍRAT - VEŘEJNÁ ZAKÁZKA
„Výběr provozovatele moderního stravovacího zařízení v prostorách UHK – na objektu OSV“
Kontakt: Ing. Jaromír Hejl
e-mail: jaromir.hejl@uhk.cz
tel: +420 493331566
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
Druh zadávacího řízení: otevřené řízení s možností současné výzvy více dodavatelům
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: dle interních předpisů
Datum předložení nabídky: 31.08.2021 11:00
Datum zahájení: 01.07.2021 13:57
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: